Klant

Eribel

Gebouwgebruik

2 administratieve kantoren

Oplevering project

Binnen 1 maand geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 4 TN124 van 180 m2
 • Binnenzonwering
 • Airconditioning
 • Tapijttegels
 1. Vraag

  Meer werk vraagt natuurlijk om meer mensen, die op hun beurt nood hebben aan een professionele werkplek. En is er daardoor een gebrek aan huisvesting voor de administratieve functies.
  Een collega van Eribel- Thierry Boeykens kreeg de opdracht om naar een tijdelijke flexibele oplossing uit te kijken. En dat deed hem meteen denken aan Portakabin, want zij leverden op dezelfde site een jaar eerder al twee modulaire kantoren af. Ook toen maakte Group Eribel namelijk al een forse groeispurt mee. Thierry slaagde er samen met de Portakabin-medewerkers in om een aangename werkomgeving te creëren voor het administratieve personeel van Group Eribel.

 2. Oplossing

  Het Portakabin-team plaatste op de Group Eribel-terreinen 2 modulaire kantoren voor een deel van de administratieve dienst. En rustte die uit zodat iedere medewerker er perfect comfortabel aan de slag kon. Thierry Boeykens getuigt:
  Thierry Boeykens is opgetogen met de tijd die Group Eribel cadeau kreeg van Portakabin: “De modulaire gebouwen geven ons de komende drie jaar ademruimte. Zo kunnen wij rustig een geschikt terrein zoeken om definitieve gebouwen op te zetten, die meteen groot genoeg zijn. Zonder haastwerk af te leveren en zonder dat de mensen van onze administratieve dienst eronder hoeven te lijden.”

Aangepaste airconditioning en verwarming, huiselijke tapijttegels, … het had best wat voeten in de aarde om van de modulaire gebouwen een fijne werkstek te maken. Maar Portakabin levert af wat het belooft: een frisse en schone werkomgeving. Onze medewerkers zijn alvast tevreden!

Thierry Boeykens, kwaliteitscoördinator Group Eribel
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven