Op maat gemaakte woonzorgcentra, rusthuizen en serviceflats van Portakabin helpen bij de ondersteuning van zorgverleners en sociale diensten.
Dankzij de snelle installatie kunnen gebouwen in korte tijd geïnstalleerd en bewoond worden; dit vermindert de verstoring en impact op uw bewoners.

Gepersonaliseerde omgevingen

De bewoners profiteren van het feit dat alle faciliteiten onder één dak beschikbaar zijn, inclusief sanitaire ruimtes, ruime dagkamers en comfortabele tijdelijke accommodaties.

Flexibele ruimte

De gebouwen kunnen aangepast worden met een grote verscheidenheid aan externe ontwerpen en interne indelingen, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan inwoners.

Volledig conform en gebruiksklaar

Met de strenge regels die gelden in de zorgsector en de strikte veiligheidsvoorschriften en sanitaire normen zijn de voorzieningen voor woonzorgcentra en rusthuizen van Portakabin vrijwel direct klaar om de bewoners te ontvangen.

Iedere bewoner kan beschikken over een individuele kamer en een volledig ingerichte sanitaire ruimte. Gemeenschappelijke ruimtes en groepsruimtes zijn beschikbaar voor de andere bewoners. Portakabin kan ook veiligheids- en beveiligingssystemen installeren voor extra gemoedsrust.

Dankzij Portakabin overbrugden wij de bouwperiode van de nieuwe gebouwen vlekkeloos. En dat zonder onze bewoners van streek te maken. De tijdelijke woonunit blijft trouwens dienst doen: volgende week trekt er een nieuwe groep bewoners in. En wij zijn ervan overtuigd dat ook zij er een fijne tijd zullen beleven.Samenwerken met Portakabin? Dat zou ik elk woonzorgcentrum aanbevelen.

Jan Vanwezer, dagelijkse verantwoordelijke van wzc De Wingerd

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze woonzorgcentra, rusthuizen en serviceflats.

Referenties

Het woonzorgcentrum van Portakabin

  • Gepersonaliseerde gebouwen met unieke afmetingen voor het comfort van de inwoners en verzorgers
  • Voldoet aan alle normen voor huisvesting en gezondheidszorg
  • Volledig in overeenstemming met de strengste bouwvoorschriften
  • Er kan een willekeurig aantal kamers en gemeenschappelijke ruimtes ondergebracht worden. De modules kunnen naast elkaar, achter elkaar of in een configuratie met meerdere verdiepingen aangesloten worden
  • Permanente kwaliteitsfaciliteiten voor korte- of langetermijngebruik
  • Ruime, kolomvrije ruimtes, waaronder de grootste verplaatsbare gebouwen in Europa
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen