Klant

De Wingerd

Gebouwgebruik

15 persoonlijke kamers met sanitaire ruimte, 2 woonkamers en 2 keukens

Oplevering project

Binnen 3 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 14 DX402 van 496 m2
 • Hellingbaan
 • Brandalarmsystemen
 • Automatische schuifdeuren
 1. Vraag

  Woonzorgcentrum De Wingerd is een huis voor mensen met dementie. De inwoners hebben er nood aan een vertrouwde sfeer en gemakkelijke oriëntatiepunten. Daarnaast gelden in de zorgsector strenge veiligheidsvoorschriften en sanitaire normen – die ook in de tijdelijke woonunits moesten worden gerespecteerd.
  Jan Vanwezer vond in Portakabin de respectvolle partner die hij zocht. "Na een onlinescreening schreven we Portakabin aan om zich mee aan te melden voor de aanbestedingsprocedure van onze tijdelijke woonunits. Op basis van hun aanbod, aanpak op maat en offerte kwamen zij er als sterkste kandidaat uit. Die keuze hebben we ons geen seconde beklaagd."

 2. Oplossing

  “Portakabin zorgde voor een tijdelijke woonunit voor 15 personen. Iedere bewoner beschikt er over zijn persoonlijke kamer met sanitaire ruimte. Daarnaast deelt hij 2 woonkamers en 2 keukens met de andere bewoners. Portakabin dacht daar samen met ons over na en installeerde automatische schuifdeuren en een alarmsysteem. Toen de brandweer de tijdelijke woonunit kwam controleren, prees die de brandveiligheid de hemel in. En noemde ze de veiligheidsmaatregelen ‘méér dan degelijk’. Bijna erover zelfs”, glimlacht Jan Vanwezer. “Dankzij Portakabin overbrugden wij de bouwperiode van de nieuwe gebouwen vlekkeloos. En dat zonder onze inwoners van streek te maken.”

Wie hier binnenstapt, vergeet dat hij in een ‘containerwoning’ is. De bewoners voelden zich meteen thuis. We kleedden de muren leuk aan met restjes behangpapier. En her en der staan vertrouwde meubels van de inwoners. Zij voelden zich meteen thuis. Samenwerken met Portakabin? Dat zou ik élk woonzorgcentrum aanbevelen.

Jan Vanwezer dagelijkse verantwoordelijke woonzorgcentrum De Wingerd
Volledig vrijblijvend en gratis
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven