Klant

Home Vrijzicht

Gebouwgebruik

6 patiëntenkamers en kantine

Oplevering project

2 maanden

Projectfuncties

 • 9 UB122 van 310 m2
 • Brandbeveiliging
 • Hellingbaan
 • Sas op maat
 1. Vraag

  Binnenkort is het zover: dan starten de grote verbouwingen in Home Vrijzicht in Elverdinge. Zo speelt het wzc in op de vraag naar ruimere kamers en voldoet het ruimschoots op tijd aan de nieuwe regelgeving voor wzc’s. Het nieuwe gebouw zal zowel zijn bewoners als medewerkers meer adem- en bewegingsruimte bieden.
  Tijdens de ingrijpende werkzaamheden hebben de huidige bewoners natuurlijk nood aan een knus alternatief. En ook een tijdelijke cafetaria is broodnodig: het is dé verzamelplek voor bewoners, familieleden en vrienden. Algemeen directeur Stefan Devlieger stak zijn licht op bij vier organisaties die tijdelijke units leveren.

 2. Oplossing

  “De verregaande mogelijkheden op het vlak van units en verbindingen, en de beloofde lever- en installatietijden trokken ons over de streep. Portakabin trok op basis van onze wensen en noden naar de tekentafel. En kwam met een gefundeerd voorstel voor de dag. Geen standaardoplossing zoals bij de andere leveranciers, maar een plan dat specifiek was afgestemd op Home Vrijzicht.
  Portakabin installeerde zes patiëntenkamers én een cafetariaruimte. De kamers zijn ruim en handig georiënteerd, elk met een eigen badkamer. Dankzij een sas op maat is het tijdelijke gedeelte voor iedere bewoner toegankelijk. Bewoners, medewerkers en bezoekers kijken reikhalzend uit naar de ingebruikname."

Wie met Portakabin in zee gaat, komt niet voor verrassingen te staan. Zo flexibel, vernuftig en handig als hun woonunits zijn, zo glashelder, afgelijnd en strikt is hun aanpak. En kwam snel tot de conclusie dat Portakabin de geknipte partner was voor Home Vrijzicht.

Stefan Devlieger, algemeen directeur
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven