Dankzij een flexibele bouwoplossing van Portakabin kunt u een breed scala aan lokale gezondheidsdiensten aanbieden, zoals de behandeling van ziektes, preventieve diagnostiek, advies en daarnaast de opslag of levering van medicijnen.

Alle faciliteiten die u nodig heeft

Als ervaren leveranciers van medische faciliteiten kan Portakabin onze gebouwen met precisie aanpassen om allerlei ruimtes te creëren zoals winkel- en apotheekruimtes tot consultatie- en behandelingsruimtes, kantoren en magazijnen.

Geleverd zonder enige verstoring

Of u nu bestaande gebouwen uitbreidt of een geheel nieuwe ruimte ontwikkelt, uw diensten kunnen ononderbroken blijven functioneren als u voor Portakabin kiest. De gebouwen worden buiten uw site gefabriceerd, tegelijkertijd worden de grondwerken ter plaatse uitgevoerd. De gebouwen worden geïnstalleerd met alle op maat gemaakte elementen, zodat u in een mum van tijd aan de slag kunt. 

Drie maanden: zolang hadden we die tijdelijke gebouwen nodig. We bespraken onze planning met Portakabin. Hun gebouwen waren klaar vóór het begin van de renovatiewerken. Alles verliep perfect: de opstelling van de kalender én de naleving van de timing! Tijdens de renovatiewerken ondervonden we niet het kleinste probleem. Het materiaal is recent, de afwerking perfect. We waren echt heel tevreden. En de toekomst? Als proef kan dit tellen. Dus ja, de kans is groot dat wij weer met Portakabin samenwerken.

Jules Swennen van Multipharma

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze apotheken.

Referenties

De apotheek van Portakabin

  • Hygiënische binnenomgeving, inclusief vloeren in vinyl met verhoogde plinten
  • Aanpasbare gebouwen die geschikt zijn voor gespecialiseerde apparatuur
  • U kunt kiezen voor een autonoom gebouw of een infrastructuur koppelen aan uw bestaande faciliteiten
  • Geïnstalleerd met scheidingswanden, elektriciteit, leidingen en sanitair
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen