Klant

Goodyear

Gebouwgebruik

Een uitgeruste keuken, sanitaire blokken, vergaderzalen, open ruimte, voorraadruimtes…

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 8 UB092 van 247 m2
 • Airco
 • Alarmsysteem
 • Binnen-en buitentrap
 • Verbindingssas
 1. Vraag

  "We kampten met plaatstekort. Dus moesten we in extreem korte tijd een flexibele oplossing zoeken, in afwachting van de afgewerkte nieuwe gebouwen”, legt Anna Ruibal, Facility Manager bij Goodyear, uit. "Portakabin en zijn tijdelijke gebouwen lagen voor de hand. Wij deden vroeger al beroep op hen en waren altijd tevreden over de hoogwaardige meerwaarde die ze bieden. Er moesten leidingen en een parking kunnen worden aangelegd. En een bouwvergunning was natuurlijk ook nodig. Een uitgeruste keuken, sanitaire blokken, vergaderzalen, open ruimte, voorraadruimtes, … Wij hadden verregaande eisen op het vlak van uitrusting, want we hadden échte kantoren nodig", voegt de Facility Manager toe.

 2. Oplossing

  Niet alleen was er een nipte deadline, ook de locatie moest voor Goodyear aan een aantal voorwaarden voldoen. Dankzij de modulaire kantoren van Portakabin, hebben 60 medewerkers een werkplaats van 690 m² voor de komende 3 jaar. "Onze werknemers zijn tevreden. 2 mooie vergaderzalen, 5 kleinere zaaltjes, 4 directiekantoren en een functionele open ruimte, … Deze gebouwen zijn complete kantoren, uitgerust met alle nodige comfort en van superieure kwaliteit.
  De voordelen? Het gemak en de verrassend snelle opbouwtijd. Maar flexibiliteit speelt ook een grote rol: we kunnen vlot scheidingswanden verwijderen of toevoegen en zelfs gebouwen bijvoegen", vertelt Anna Ruibal.

Alles is verlopen zoals voorzien, ondanks enkele moeilijkheden op het vlak van reglementering. Onder andere ons studiebureau werkte nauw samen met Portakabin om een ideale oplossing te vinden.We zouden zeker opnieuw samenwerken met Portakabin, mochten we nog iets nodig hebben.

Anna Ruibal, Facility Manager bij Goodyear
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven