We geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We weten dat hun vaardigheden en toewijding de sleutel vormen tot het voortdurende succes van het bedrijf. Portakabin wil graag een cultuur van leren en ontwikkelen binnen de carrières van onze mensen bevorderen en biedt veel mogelijkheden voor opleidingen en cursussen.

 1. Bouwen aan de toekomst

  Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuw talent, hebben we een veelvoud aan functies en een goed uitgewerkt programma voor aanwerving van afgestudeerden.

 2. Moderne slavernij

  We zetten ons in voor het uitbannen van moderne slavernij en mensenhandel binnen ons bedrijf en onze toeleveringsketen, met inbegrip van leveranciers en onderaannemers. Slavernij omvat: kinderarbeid, gedwongen huwelijken, mensenhandel, dwangarbeid, schuldarbeid of onvrijwillige gevangenisarbeid.

  Beleid Inzake Moderne Slavernij
 3. Bedrijfsethiek

  Medewerkers van Portakabin zijn verplicht zich op een ethische manier te gedragen door te streven naar een wederzijds, betrouwbare langetermijnrelatie met onze klanten, zakenpartners en leveranciers.

 4. Diversiteit en gelijkheid

  We respecteren dat iedereen anders is en bevorderen actief een werkomgeving die vrij is van discriminatie en die gebaseerd is op gelijkheid en diversiteit.

  Diversiteit gaat over het begrijpen, erkennen, respecteren en waarderen van verschillen. Gelijkheid gaat over het waarborgen van gelijke kansen voor iedereen.

   

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen