Klant

Air Liquide

Gebouwgebruik

Werk-, vergader- en opslagruimte

Oplevering project

Van installatie tot overdracht in twee maanden

Aanbestedingsmethode

Huur

Projectfuncties

 • Werk-, vergader- en opslagruimte Welzijnsvoorzieningen
 • LED-verlichting
 • Ventilatiesysteem met dubbele stroom
 • Buitentrap
 • Akoestische wanden
 • Meubilair
 1. Vraag

  Air Liquide moest voor het einde van het jaar zijn gebouwen verlaten en had dringend een oplossing nodig om zijn 22 werknemers in Le Blanc-Mesnil gedurende twee jaar van werk-, vergader- en opslagruimte te voorzien. Het bedrijf is een innovator op het gebied van hernieuwbare energie, dus naast een kort tijdschema tussen de briefing en de oplevering van het project, waren de integratie van de site, de energie-efficiëntie en de hoge technische normen cruciaal voor de goedkeuring van het project.

 2. Oplossing

  De Portakabin-oplossing bestond uit een configuratie van 21 Alta-modules, inclusief meubilair, schrijnwerkerij en welzijnsvoorzieningen, met een dual flow ventilatiesysteem en akoestische scheidingswanden. Naar aanleiding van het verzoek van Air Liquide om een getrapte configuratie van twee verdiepingen, met tien modules op de eerste verdieping en elf op de begane grond, creëerde het lokale Portakabin-team een op maat gemaakt afdichtingssysteem om aan deze eisen te kunnen voldoen.

"Portakabin werd gekozen omdat ze niet alleen snel onze nieuwe gebouwruimte konden leveren, maar ook indruk maakten met hun vermogen om zich aan te passen aan onze eisen en oplossingen te bieden met een veel hogere technische standaard, die zowel energie-efficiëntie als comfort voor ons team garandeerden."

Air Liquide
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven