De voorbereiding van uw site is een ander element dat Portakabin kan bieden en dat ons helpt om onze unieke belofte van levering op tijd en binnen het budget na te komen.

Gelijktijdige grondwerken en productie besparen tijd

Door de grondwerken zelf uit te voeren, kunnen we een veilige en snelle plaatsing van uw Portakabingebouw garanderen.

De werken op uw site worden gelijktijdig met de productie van uw bouwmodules in onze fabriek gedaan. Hierdoor kunt u tot 50% sneller dan een traditioneel gebouw, gebruik maken van uw modulair gebouw.

  1. Onderdeel van een complete oplossing

    Grondwerken zijn slechts een onderdeel van onze dienstverlening, gegarandeerd door slechts één tussenpersoon. U kunt profiteren van een complete oplossing om ervoor te zorgen dat uw project goed wordt gepland en professioneel wordt beheerd.

We waren op zoek naar bijkomende modulaire panden: een klein kantoor, toiletgebouwen en een ruime kantine. De grond, waarop deze gebouwen moesten worden geplaatst, was echter nogal oneffen. Geen probleem voor de verkoper van Portakabin, die ons waardevol advies gaf. We zijn erg tevreden over hen, omdat ze ons een meerprijs hebben bespaard. Het aanbod was ook duidelijk geformuleerd, met ondersteunende plannen en afmetingen, wat echt ontbrak bij de concurrentie. Portakabin gaf ons gewoon de beste deal - we wisten precies waar we heen gingen.

Katty Geeraerts, projectingenieur bij Amival
Gratis en volledig vrijblijvend
vraag een offerte aan
Ontvang uw gratis brochure
downloaden
Een afspraak maken
bezoek plannen