De technisch geavanceerde Ultimagebouwen met metalen structuur kunnen op oneindig veel manieren geconfigureerd worden voor een ruimte op maat van uw organisatie.

De 2,68 m plafondhoogte geeft een gevoel van ruimte

Vloeroppervlakten tot 35 m2 en plafondhoogtes tot 2,68 meter geven u een ruim en luchtig interieur, in sterk geïsoleerde modulaire gebouwen die uw energieverbruik en kosten onder controle houden.

Overtreft de luchtdoorlaatbaarheidsvoorschriften met 70%

Modulaire gebouwen van Portakabin bieden een verbeterde thermische efficiëntie voor een comfortabele werkomgeving en lagere energierekeningen.

Onafhankelijke tests, uitgevoerd door de Building Research Establishment (BRE), tonen aan dat modulaire gebouwen, van het type Ultima, de eisen van de bouwvoorschriften deel L luchtdoorlatendheid (ventilatie) met 70% overtreffen. Dit betekent een comfortabelere werkomgeving en een hoger thermisch rendement.

 

Waarom kiezen voor een Ultimagebouw?

 • Flexibele, modulaire gebouwen voor een willekeurig aantal personen
 • Superieur thermisch rendement, met een luchtdichtheid die de eisen van de bouwvoorschriften overtreft
 • Hoogwaardige modulaire constructie die voldoet aan alle relevante, permanente bouwvoorschriften
 • Comfortabel, uitnodigend, ruim interieur, geschikt voor elke toepassing
 • Units met een metalen structuur bieden de mogelijkheid om gebouwen met meerdere verdiepingen te creëren. Dit geeft u volledige flexibiliteit in de grootte en configuratie van uw gebouw
 • Modules verkrijgbaar in diverse afmetingen met vloeroppervlakten van 23 m2 tot 35 m2 en plafondhoogtes tot 2,68 m voor een ruim en geventileerd interieur
 • De modules kunnen aan bestaande gebouwen gekoppeld worden om volledig geïntegreerde faciliteiten te creëren
UK-Ultima-Brochure-Cover-transparent

Ultima

Ultima-brochure

Download onze Ultima-gebouwenbrochure om het volledige assortiment, de afmetingen en specificaties te bekijken.

 1. Portakabinkwaliteit

  • De duurzame buitenmuren zijn uit één stuk vervaardigd en hebben een hoogwaardige, onderhoudsarme, gegalvaniseerde stalen buitenafwerking met plastisolcoating om bescherming te bieden tegen extreme weersomstandigheden en onopzettelijke schade.

  • De vloer heeft een hard gegalvaniseerd stalen frame en een ondervloer met thermische isolatie van harde, met folie beklede polymeerplaten voor een stevig, robuust gevoel.

  • Het dakoppervlak is een slagvaste constructie uit één stuk. Het is bedekt met zonwerend, geprofileerd aluminium-zink gecoat staal om warmteontwikkeling te beperken.

  • Stalen deuren hebben een isolerende kern die het warmteverlies tot een minimum beperkt. Het geanodiseerde aluminium frame is ook voorzien van tochtwerende afdichtingen.

  • De ramen zijn voorzien van PVC-U-kozijnen en zijn dubbel beglaasd met hoogrendementsglas voor optimale thermische prestaties.

  • Muren, deuren en dak zijn geïsoleerd met milieuvriendelijk cfk-vrij Envirofoam, een hard maar licht polymeer isolatiemateriaal met een lange levensduur, wat zorgt voor een energie-efficiënt gebouw.

Hoe verliep de samenwerking met Portakabin? Helemaal gesmeerd! Portakabin communiceerde vlot en transparant, beantwoordde snel onze vragen en stelde zich flexibel op bij aanpassingen. De gebouwen werden tijdig opgeleverd en we genoten grote gemoedsrust – van planning tot plaatsing. Ja, Portakabin maakt zijn beloftes ook waar.

Operationeel directeur Ignace Gruwier
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen