Portakabin launcht haar nieuwe website met de mogelijkheid om uw eigen gebouw te visualiseren!

 

Portakabin, een van Europa's toonaangevende leveranciers van modulaire bouw, kondigt de lancering van haar nieuwe website voor België aan. Net als de Britse website die een paar maanden geleden werd gelanceerd, is deze website ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun modulaire gebouw online te visualiseren en de grootte, de lay-out en de binnen- en buitenopties te bekijken; gebruikers kunnen nu het gebouw dat het beste bij hun behoeften past, vanaf nul visualiseren. 

Met meer dan 650 designs en beeldmateriaal dat online beschikbaar is, naast video's en 360º rondleidingen door onze gebouwen, profiteren gebruikers van de nieuwste digitale visualisaties. Op de nieuwe site kunnen gebruikers ook online afspraken maken op een tijdstip en een locatie die hen goed uitkomen.

Portakabin blijft zich ontwikkelen in de belgische markt door zich op alle mogelijke manieren aan te passen aan de behoeftes van haar klanten.

Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de bouw van modulaire gebouwen, behoort momenteel tot de top van de meest succesvolle bedrijven in de sector van de bouw en de openbare werken. Om de groei van haar activiteiten in België te ondersteunen, lanceert Portakabin een nieuwe weboplossing met de naam "configurator", die de gebruikers van de site in staat stelt hun modulaire bouwwerkzaamheden snel en eenvoudig online te bekijken.

Bezoekers kunnen plannen maken voor hun toekomstige Portakabin gebouwen, afhankelijk van de grootte, de locatie en de opties voor het interieur (klimaatbeheersing, alarmsysteem, vloerbedekking, verlichting, enz.) en de opties voor het exterieur (opstappen, hellingbanen, enz.). Met deze nieuwe oplossing toont Portakabin aan dat het bedrijf in staat is om zich in een recordtijd aan te passen aan de wensen van haar klanten. Afhankelijk van het type project krijgen de gebruikers aanbevelingen over de meest geschikte soorten gebouwen en indelingen.

Deze oplossing is des te relevanter voor onze klanten omdat ze voldoet aan de toegenomen behoefte om in recordtijd te leveren. De crisis die we nu meemaken, genereert nieuwe dringende eisen, bijvoorbeeld om gebouwen te leveren voor de bouw van COVID-19 screeningcentra of om zorggebouwen uit te breiden.

Derek Carter, CEO Portakabin

Over Portakabin

Sinds 1961 is Portakabin bezig met het innoveren, ontwikkelen en leveren van modulaire gebouwen die inspelen op ruimtevraagstukken en nieuwe mogelijkheden bieden voor een grote verscheidenheid aan organisaties van elke grootte. Het Engelse bedrijf is aanwezig in 10 Europese landen, lokaal in 100 steden en heeft 1750 mensen in dienst. 

Gratis en volledig vrijblijven
Vraag een offerte aan
Ontvang uw gratis brochure
Downloaden
Een afspraak nemen
Bezoek plannen