In heel Europa leven velen van ons nu onder de strengste nationale beperkingen sinds ze vorig jaar werden opgelegd. Regeringen hebben ons gevraagd ons aan te passen aan de situatie nu het nieuwe coronavirus zich verspreidt en de zorgverleners het risico lopen overweldigd te worden.

Portakabin, die zowel in de industrie als in de bouw actief is, zal zijn deuren niet sluiten.

Derek Carter, CEO Portakabin

Gedurende de hele pandemie ben ik er ongelooflijk trots op dat ons bedrijf snel heeft gereageerd en gebouwen en diensten veilig aan klanten heeft geleverd, ondanks de uitdagingen die COVID-19 nog steeds met zich meebrengt. Nu het vaccin voor iedereen beschikbaar is, hopen we dat deze oplossing een oplossing zal zijn voor deze onzichtbare dreiging.

De beslissing werd genomen om de meeste collega's op kantoor te vragen om op afstand te werken, zoals we dat ook deden tijdens de eerste lockdown in maart 2020. Vandaag de dag staan uw Portakabinvertegenwoordigers altijd klaar om u te helpen met al uw behoeften.

Ook al gebruiken we technologie, we hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze diensten en expertise dat ook zijn.

Gratis en volledig vrijblijvend
Vraag een offerte aan
Ontvang uw gratis brochures
downloaden
Een afspraak maken
Bezoek plannen