Klant

YSCO

Gebouwgebruik

Kantoren en vergaderzaal

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 7 UB122 van 241 m2
 • Zonnepanelen
 • Airco
 • Trap
 • EPB conform
 1. Vraag

  Ysco, een dochter van Milcobel, is een toonaangevende producent van private label-ijsproducten. Het bedrijf investeert dan ook voortdurend in kwaliteit en service, duurzaamheid en innovatie. Resultaat: een explosieve groei en een plaats in de Europese top vijf van ijsfabrikanten.

  “Onze bedrijfsruimte in Langemark barstte uit zijn voegen”, verzucht Operations Director Ignace Gruwier. “We zochten op korte termijn extra kantoorruimte, die we voor een lange periode konden huren. Een zakelijke kennis sprak lovend over Portakabin. Begrijpelijk. Want ook ik was meteen gewonnen voor hun modulaire gebouwen en hun professionele aanpak.”

 2. Oplossing

  Portakabin installeerde liefst negen modules van twee verschillende types kantoorruimte. De eerste gebouwen werden in april 2016 opgeleverd, de tweede in juni. "De gebouwen huisvesten medewerkers van de boekhouding en de interne verkoopsdienst. Daarnaast zijn er twee multifunctionele vergaderzalen. Binnenkort kloppen we opnieuw aan bij Portakabin voor een derde project. De gebouwen voldoen aan al onze verwachtingen”, glundert Ignace Gruwier. "Ze zijn comfortabel, prima ingericht en piekfijn afgewerkt. Oók belangrijk: ze beschikken over een EPB-certificaat en garanderen dus uitstekende isolatie en ventilatie. Dankzij de zonnepanelen snoeien we bovendien flink in onze energiekosten."

Hoe verliep de samenwerking met Portakabin? Helemaal gesmeerd! Portakabin communiceerde vlot en transparant, beantwoordde snel onze vragen en stelde zich flexibel op bij aanpassingen. De gebouwen werden tijdig opgeleverd en we genoten grote gemoedsrust – van planning tot plaatsing. Ja, Portakabin maakt zijn beloftes ook waar.

Ignace Gruwier, Operations Director bij Ysco
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven