Klant

Visutrans

Gebouwgebruik

Een refter en kantoren met sanitaire voorzieningen in een magazijn

Oplevering project

3 jaar

Projectfuncties

 • SL082 Refter en sanitair
 • SL102 Kantoren
 • Toiletten, urinoirs en wastafels
 • Boiler
 • Oculus deur
 • RJ 45
 • Installatie binnen een magazijn
 1. Vraag

  Visutrans heeft naam gemaakt in de transportsector door maatwerkoplossingen voor haar klanten te creëren. Door de vernietiging van het gebouw waarin de kantoren waren gevestigd, verhuisde het bedrijf naar een nieuw magazijn. Het team wendde zich tot Portakabin voor een oplossing op maat... Een terugblik op een samenwerking die aan de verwachtingen voldeed.

  Visutrans is al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in logistiek en operations. Dit team van 36 medewerkers heeft zich onlangs gespecialiseerd in pakketdistributie voor zeer belangrijke klanten, zoals Amazon. "Vandaag bezorg ik gemiddeld 4.000 tot 6.000 pakjes per dag. Dat is ons vak bij Visutrans," zegt Junior Cantos. Na een verhuizing en uitbreiding onderzocht het bedrijf de mogelijkheid om in het nieuwe magazijn van 500 m2 modulaire kantoren te installeren. Uiteindelijk was het de nabijheid, zowel letterlijk als figuurlijk, die de oplossing bood...

 2. Oplossing

  Visutrans hoefde niet ver te gaan om een antwoord te vinden: "We keken rond en beseften dat Portakabin er vlak naast lag," legt Junior Cantos uit. Na een ontmoeting met een vertegenwoordiger, die hij beschrijft als "zeer responsief", plaatste het bedrijf een bestelling voor de installatie van twee modules: één waarin 4 kantoren werden ingericht, en een tweede die diende als kantine, vergaderzaal en toiletten. De door Portakabin voorgestelde oplossing voldeed dus perfect aan de verwachtingen van Visutrans! En dat alles binnen een zeer strakke deadline, want zoals de heer Cantos zegt: "Als ik iets vraag, moet het altijd voor gisteren klaar zijn! “Het is de kwaliteit van de commerciële relatie met Portakabin die de heer Cantos zich het meest herinnert van deze samenwerking. “De verkoper kwam zelfs twee of drie weken na de installatie bij ons langs om te controleren of alles goed ging. Ik ben uiterst tevreden! “Junior Cantos is zo tevreden dat hij van plan is om voor een derde module opnieuw een beroep te doen op Portakabin voor de inrichting van nieuwe kantoren in zijn magazijn.

Van alle bedrijven die ik ooit heb besproken, onderhandeld en behandeld, behoort Portakabin tot de meest professionele!

Junior Cantos, CEO van Visutrans
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven