Klant

Rosier

Gebouwgebruik

Kantoren, vergaderzaal en eetruimte

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 9 UB092 van 247 m2
 • Oculus
 • Airconditioning
 1. Vraag

  Terwijl de regelgeving rond milieu en veiligheid alsmaar strenger wordt, blijft Rosier continu in productverbetering investeren “Daarom moesten we op korte termijn extra ingenieurs aannemen op onze site”, vertelt Frédéric Dury. “We hadden geen tijd om plannen op te stellen met een architect, of om een bouwproject te ondernemen.”
  Rosier had niet alleen dringend behoefte aan extra plaats. Een bestaand modulair gebouw – indertijd geleverd door een van onze concurrenten – was aan het einde van zijn levensduur. “Dit gebouw voor industrieel gebruik voldeed niet meer en moest worden neergehaald. Zo kwam er plaats vrij voor de nieuwe kantoren.”

 2. Oplossing

  Rosier klopte bij Portakabin aan om een nieuw modulair gebouw te installeren. Omdat de beschikbare ruimte nogal krap was, stapelden we de modules op elkaar. Zo richtten we het gebouw in met een beneden- en een eerste verdieping. “Het gebouw huisvest een tiental ingenieurs. Er is ook een vergaderzaal en een eetruimte die plaats biedt aan zowat vijftien mensen.”
  Belangrijke norm: het nieuwe gebouw beschikt over een EPB-certificaat. “Dankzij de airconditioning hielden we tijdens de zomer het hoofd koel. We hopen dat de verwarming even efficiënt is. Zo genieten we ook in de winter van een aangename werktemperatuur.”

En: tevreden van de samenwerking met Portakabin? De ontwerp- en voorbereidingsfase liepen van een leien dakje. Portakabin leverde ons gebouw stipt op tijd af. En dat ondanks de strakke deadline die we stelden. Nadien waren er nog enkele aanpassingen nodig. Maar het gebouw van Portakabin beantwoordt helemaal aan onze functionele eisen!

Frédéric Dury bij Rosier
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven