Klant

Farmaceutisch Laboratorium

Gebouwgebruik

Laboratorium-, welzijns- en werkplaatsruimte voor 59 werknemers gedurende drie jaar

Oplevering project

Drie maanden van levering tot overdracht

Aanbestedingsmethode

Huur

Projectfuncties

 • Werkplaats en laboratoriumruimte
 • Kantoorruimtes
 • Welzijns- en douchevoorzieningen
 • Binnentrap
 • Leuningen en een ladder met crinoline
 • Tapijt in de kantoren
 1. Vraag

  Nadat zij eerder hadden samengewerkt aan een opslagcomplex en dringend hun bestaande faciliteiten moesten uitbreiden, benaderde deze klant Portakabin om de ideale oplossing te vinden. De nieuwe ruimte moest integreren met de bestaande faciliteiten en moest niet alleen laboratorium- en workshopruimte bieden, maar ook kantoorruimte en welzijnsvoorzieningen voor 59 werknemers

 2. Oplossing

  Omdat het terrein in een overstromingsgebied ligt, werd het twee verdiepingen tellende complex op palen gebouwd. Het complex bestaat uit 60 Alta-modules die in 3 maanden werden geïnstalleerd. De benedenverdieping biedt 380 m² laboratorium- en werkplaatsruimte, met een vloerweerstand van 500 kg/m² om het gebruik van zwaar materieel te vergemakkelijken, een plafondhoogte van 2,75 m en versterkte isolatie. De eerste verdieping werd ontworpen om hoogwaardige, aangelegde kantoorruimte te bieden voor 59 werkplekken met grote ramen voor natuurlijk licht en verbeterde geluidsisolatie.

"Vanuit onze ervaring met Portakabin hadden we er vertrouwen in dat ze in de beperkte beschikbare tijd aan onze verwachtingen konden voldoen. Dit vertrouwen bleek terecht en we waren onder de indruk toen ze in slechts 5 dagen 60 units installeerden met behulp van een kraan."

Project Manager, Technische Dienst Farmaceutisch Laboratorium
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven