Klant

CSK Food Enrichment

Gebouwgebruik

Laboratorium en kantoor

Oplevering project

3 maanden

Projectfuncties

  • 14 DX402
  • Met funderingen en speciale plafonds
  1. Vraag

    CSK Food Enrichment ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige cultures, kaascoating, stremsel en andere zuivelingrediënten. Met deze producten brengen onze klanten een eigen smaak, textuur, conditionering of bio conservering aan in hun eindproducten. De fabriek van CSK in Ede verhuisde eerder dit jaar naar de locatie in Leeuwarden. Ook het laboratorium moest meeverhuizen."Omdat wij in het verleden al een keer een Titan-gebouw van Portakabin hebben gehuurd en dat prima is bevallen, hebben wij hen nu ook weer benaderd, samen met nog een paar andere partijen. Ook nu weer was Portakabin vanaf het allereerste begin direct heel betrokken. Er wordt echt meegedacht, advies gegeven, mogelijkheden bekeken. De mensen van Portakabin zijn er daadwerkelijk. Je merkt dat het project ook bij hen als leverancier ‘echt leeft’ en dat is heel fijn."

  2. Oplossing

    De oplossing voor CSK werd gevonden in een modulair gebouw bestaande uit 14 geschakelde Duplex 402 units. "Omdat het gebouw een laboratoriumfunctie heeft, moest er wel aan een aantal eisen worden voldaan. Er staan veel waterbaden en er is veel stoom, dus een uitstekende klimaatregeling en ventilatie is heel belangrijk. Vooral het opvangen van temperatuurschommelingen stelt specifieke eisen. Daarnaast zijn de hygiënische eigenschappen belangrijk. Er mogen geen naden en kieren zijn en de wanden dienen glad afwerkt te zijn. Wij hebben ervoor gekozen om in een aantal ruimtes een systeemplafond aan te brengen; een mooie strakke afwerking en het komt ook de akoestiek ten goede. Ook de kleur van de buitenkant van het gebouw is maatwerk – het heeft dezelfde kleur wit gekregen als de fabriek, zodat het een mooi geheel vormt. Het resultaat mag er zijn! Er wordt efficiënt en met plezier in het laboratorium gewerkt!"

Bij Portakabin wordt er echt op alle lagen proactief meegedacht, vanaf het begin tot aan de oplevering en zelfs daarna. Dat begint bij de commerciële afdeling en eindigt bij de monteurs en elektriciens. Het is heel prettig om met zo’n partij samen te werken.

De heer Martin Hoogeveen, Manager QC bij CSK Food Enrichment
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven