U kunt bij Portakabin kiezen uit een grote verscheidenheid aan toiletten, douches en kleedkamergebouwen.

Sanitaire gebouwen

Van kindertoiletten tot sportkleedkamers en alles wat daartussen ligt

Het Portakabin-assortiment biedt de perfecte voorzieningen voor personeel, gasten, bezoekers of klanten tijdens verbouwingen, uitbreidingen, onderhoudswerkzaamheden of gewoon op drukke momenten van het jaar.

Het assortiment omvat ook speciaal ontworpen voorzieningen voor een grotere toegankelijkheid, kindertoiletten voor basisschoolleerlingen, douchegelegenheden en sportkleedkamers.

Of u nu een Portakabin-gebouw wilt kopen of huren, er is geen compromis op het gebied van kwaliteit.

Als u op zoek bent naar een tijdelijke doucheoplossing, bieden onze douche- en kleedkamers de beste kwaliteit en zijn ze gebouwd volgens hoogwaardige specificaties, zodat u nooit hoeft in te leveren op kwaliteit.

Als u wilt weten hoeveel u moet huren voor een Portakabin-gebouw hebben we een team van specialisten in het hele land die uw site kunnen bezoeken om uw behoeften te beoordelen.

Kant-en-klare faciliteiten

De gebouwen zijn nauwkeurig vervaardigd onder fabrieksomstandigheden en vervolgens uitgerust met niet-chemische, volledig doorspoelbare toiletten en douches.

De gebouwen zijn ontworpen voor aansluiting op het leidingwater en de riolering en zijn autonoom of kunnen aan andere gebouwen gekoppeld worden om naadloze, geïntegreerde voorzieningen te creëren.

Wie Portakabin pas écht moest overtuigen met zijn modulaire gebouw? De ouders van onze peuters. Want zij laten hun oogappel alleen maar op de beste plek achter. Alles moest dus piekfijn in orde zijn. En dat speelde Portakabin ook klaar. Na een infoavond waren de ouders erg gecharmeerd. En ook wij blijven dat. Portakabin was de enige die ons op zo’n korte termijn snelheid en kwaliteit beloofde … én bezorgde.

Ann Vandycke, Adviseur Technische Dienst, OCMW Brugge voor Kinderdagverblijf Knuffel

Casestudies

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten zeggen over hun ervaring met onze kleedkamers en sanitaire gebouwen.

Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen