Alta-gebouwen zijn ontwikkeld voor alle soorten gebruik en zijn een toonbeeld van milieuvriendelijkheid.

Met plafondhoogtes van 2,75 m, geschikt voor alle soorten installaties die nodig zijn in uw gebouw. Bijvoorbeeld verwarming, airconditioning, ventilatie, en alle andere installaties, ongeacht het gebruik.

Een vloeroppervlakte op basis van modules van 6x3 m om 10 tot 1000 mensen (of meer) te huisvesten in openbare gebouwen en werkplekken, rekening houdend met de beperkingen van uw site.

Waarom kiezen voor het Portakabin Alta-gebouw?

 • Flexibele afmetingen om zoveel mensen te huisvesten als nodig is
 • Maximale thermische efficiëntie met een constructie die ontworpen is om te voldoen aan de huidige en toekomstige normen voor traditionele bouw in de Noord-Europese landen
 • Met plafondhoogte van 2,75 m
 • Comfortabele, gastvrije en ruime interieurs geschikt voor alle toepassingen
 • Met onze modulaire gebouwen kunt u gebouwen met meerdere verdiepingen creëren om u volledige flexibiliteit te geven in de grootte en configuratie van uw gebouw
 • Gebouwen die in omgevingen met speciale risico's gebruikt kunnen worden (industriële locaties, brandrisico's, risico's op aardbevingen, scholen, openbare instellingen, enz.)
 • Houdt rekening met de milieu-impact van het gebouw
 • De modules kunnen op bestaande gebouwen om volledig geïntegreerde installaties te creëren aangesloten worden
Alta-Brochure-mockup-NL2

ALTA

Brochure Alta-gebouwen

Download onze brochure voor Alta-gebouwen voor het volledige gamma, afmetingen en technische specificaties

 1. Portakabin-kwaliteit

  • De buitenmuren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste isolatienormen en optimale brandveiligheid, bestaande uit dikke onbrandbare isolatiepanelen beschermd door 5/10 mm staal. De tweezijdig voorgelakte wanden zorgen voor een makkelijk schoon te maken afwerking.
  • De vloer wordt gedragen door de metalen structuur van waaruit het de gebruikers volledig isoleert, de vloer van meer dan 200 mm bestaat uit een houten frame bedekt met een houten vloer, geïsoleerd en beschermd door gegalvaniseerde staalplaten aan de onderkant.
  MEER INFORMATIE
 2. Energie-efficiëntie

  Naast de aandacht voor het minimaliseren van alle structurele koudebruggen, zijn de muren, vloeren en daken van de Alta-gebouwen van Portakabin geïsoleerd met minerale isolatiematerialen die een optimale energie-efficiëntie garanderen met respect voor het milieu.

  MEER INFORMATIE
 3. Naleving van huidige en toekomstige reglementeringen

  Alta-gebouwen van Portakabin zijn speciaal ontworpen om het hoogste niveau van structurele sterkte te garanderen in alle reglementaire aspecten. Onafhankelijke beoordelingen en certificeringen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van het ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem in onze productiefaciliteiten.

  MEER INFORMATIE
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen