De toekomstbestendige flexibiliteit van Portakabin's modulaire kantoorgebouwen, van kleine mobiele kantoormodules voor verhuur tot een modern complex van permanente kantoorgebouwen. Of het nu gaat om een herstructurering of een uitbreiding van uw bestaande kantoorruimte, u kunt kiezen tussen een alleenstaande kantoorruimte of een permanent gebouw.

Kant en klaar voor gebruik

De gebruiksklare oplossingen van Portakabin zijn binnen enkele dagen klaar voor gebruik. Zelfs als u dringend ruimte nodig heeft, kan uw bedrijf doorgaan.

Voor grotere projecten bieden modulaire kantoren de kwaliteit van traditionele gebouwen,en met 50% minder bouwtijd.

Van een eenvoudig tijdelijk gebouw tot permanente kantoren

Welke uw behoeften ook zijn, de modulaire kantoren van Portakabin kunnen qua grootte en gebruik aan uw noden aangepast worden. Bent u op zoek naar een permanente uitbreiding of een tijdelijke oplossing? Hoe dan ook, u krijgt de beste kwaliteit en service.

Dat past volledig binnen onze maatschappelijk verantwoorde en ecologische missie. En wat vooral interessant is: Portakabin kocht tijd voor ons. Drie nieuwe verdiepingen in drie maanden tijd? Portakabin ging de uitdaging aan en slaagde.

GLUNDERT IGNACE KINT, INVESTMENT MANAGER BIJ ARDO IN ARDOOIE

Klantenreferentie

U hoeft ons niet op ons woord te geloven: lees wat onze klanten te zeggen hebben over onze hoogwaardige medische kantoren.

Het kantoor van Portakabin

  • Geschikt voor een onbeperkt aantal personen door modules naast elkaar, aan elkaar of in een configuratie met meerdere verdiepingen te koppelen
  • Snel rendement op investering: 80% van de huurgebouwen worden binnen 14 dagen opgeleverd, sommige zelfs binnen 24 uur
  • Gemoedsrust met een bouwgarantie van 10 jaar op aangekochte gebouwen
  • Faciliteiten van constante kwaliteit voor gebruik op korte of lange termijn
  • Ruime kantoren zonder kolommen, die tot de grootste modulaire gebouwen van Europa behoren.
Gratis en volledig vrijblijvend
Vraag een offerte aan
Ontvang uw gratis brochures
Downloaden
Een afspraak maken
Bezoek plannen