Klant

Suez

Gebouwgebruik

Vergader-en trainingsruimtes

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 2 TN154 van 108 m2
  • Meubilair
  1. Vraag

    Suez had dringend nood aan ruimte voor de opleiding van een honderdtal werknemers en de dataoverdracht door experts. Ruimte die Didier Tilleman, operations manager van SUEZ regio Oost Vlaanderen, moest vinden. En dat deed hij: bij Portakabin.

    Didier vertelt: "Wat we precies zochten? Eenvoudig: kwaliteit. De tijdelijke gebouwen moesten duurzaam zijn, maar ook aantrekkelijk. We wilden niet dat onze werknemers het gevoel hadden dat ze les kregen op een werf. Ik vroeg een offerte bij verschillende firma’s aan. Het gesprek met de vertegenwoordiger en de specifieke voordelen van de Titan 154 gaven de doorslag: Portakabin! En we zijn nog altijd zéér tevreden over die keuze."

  2. Oplossing

    "Alles ging heel snel. In juli vroeg ik de offerte aan, in september kozen we voor Portakabin, en in oktober stonden onze tijdelijke gebouwen er al. Dat gebeurde in één nacht, stipt en correct, volledig volgens de afspraken. Portakabin kwam de situatie eerst ter plaatse bekijken. Want onze opdracht was niet vanzelfsprekend: de extra ruimtes moesten achter een ander gebouw komen, dus er was weinig manoeuvreerruimte. Bovendien ging het om onverharde grond. Daarom haalden ze er een indrukwekkende kraan bij en plaatsten ze de gebouwen op stevige metalen platen. Zo liep alles van een leien dakje."

Ik heb voor Portakabin alleen maar lof. Ze kwamen alle afspraken na, zonder verrassingen. We zijn dus zéér tevreden. Eén gebouw laten we binnenkort ophalen. De andere willen we nog even gebruiken, dus die laten we voorlopig staan. Dankzij de materiaalkwaliteit en flexibiliteit van Portakabin is dat perfect mogelijk.

Didier Tilleman, Operations Manager van Suez
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven