Klant

Politiezone Trooz Secova

Gebouwgebruik

Een receptie en 3 kantoren

Oplevering project

2 jaar

Projectfuncties

 • 1 Portakabin-module TN184
 • Receptie
 • 3 kantoren
 • Airco
 • Verwarming
 • Jaloezie├źn
 • Buitentrap
 • Stap
 1. Vraag

  Na de overstromingen in de zomer van 2021 verloren Trooz en veel van zijn inwoners alles. Het politiebureau in de politiezone Secova is geen uitzondering: de begane grond is onbruikbaar. Er werd daarom een marktonderzoek uitgevoerd om een bedrijf te vinden dat snel een tijdelijke oplossing kon bieden voor de lokale politieagenten. Volgens Vincent Braye lag de keuze voor de hand: "Portakabin bood de beste prijs-kwaliteitverhouding en de beste leveringstermijnen! Deze parameters waren belangrijk gezien de situatie, net als de specificaties van de politiezone. Twee uitdagingen die Portakabin niet uit de weg ging, integendeel.

 2. Oplossing

  Het uiteindelijke doel is om op de locatie een nieuw politiebureau te bouwen. Hiervoor heeft Portakabin de heer Braye een module aangeboden die is uitgerust met het hoogstnoodzakelijke om tijdelijk in de behoeften van zijn personeel te voorzien. Aangezien er geen schade is aangericht, blijft de eerste verdieping van het politiebureau toegankelijk. De door Portakabin geleverde module bestaat uit verschillende ruimtes, elk met een specifieke functie. Het bevindt zich direct naast het politiebureau en bevat een elektrisch verwarmingssysteem en airconditioning. Bij binnenkomst komen bezoekers direct in een ontvangstruimte terecht als ze een klacht willen indienen of gehoord willen worden. Een gang verbindt de verschillende ruimtes over de hele breedte van het gebouw. De eerste kamer wordt gebruikt door het receptiepersoneel, gevolgd door een kamer voor hoorzittingen en een derde voor het afdelingshoofd. Aan het uiteinde wordt een grotere kamer gebruikt door de buurtinspecteurs. In totaal werken er twee tot zes mensen om de beurt in deze module, afhankelijk van de dag. En het lijkt een succes te zijn: "Alles komt overeen met wat we van de module verwachtten. Er zijn geen problemen geweest," zegt de wijkmanager. Nu het reconstructieproject van het politiebureau aan de gang is, hopen Vincent Braye en zijn team in de herfst van 2023 weer hun intrek te kunnen nemen in hun gebouwen.

Alles verliep heel goed! Vanaf het begin hadden we een goed contact met de vertegenwoordiger, en dit bleef zo gedurende het hele project, tot aan de plaatsing!

Vincent Braye, hoofd van de politiezone Secova - Trooz
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven