Klant

Lhoist

Gebouwgebruik

Kantoren

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 14 UB122 van 520 m2
 • Airco
 • Akoestische wanden
 • Tapijttegels
 • Oculus
 1. Vraag

  Groep Lhoist is een van de wereldwijde marktleiders in de productie van kalk, dolomiet en andere mineralen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in België. We opereren mondiaal vanuit meer dan 90 productiefaciliteiten in 25 landen. Gevolg: “Er was dringend meer plaats nodig om onze research- en marketingactiviteiten naar behoren uit te voeren. We zochten dus een snelle oplossing om de beschikbare ruimte te vergroten. Nu deden we eerder al een beroep op Portakabin voor een tijdelijke uitbreiding met modulaire gebouwen – een geslaagde samenwerking. Wij hebben heel specifieke eisen en Portakabin was in staat om die te vervullen. Daarom beslisten we om opnieuw bij Portakabin aan te kloppen.”

 2. Oplossing

  Portakabin plaatste veertien nieuwe modules met extra verdieping naast de al aanwezige modulaire gebouwen. Zo vingen we doeltreffend de uitbreiding op. “De installatie kwam er na intensief overleg en in nauwe samenwerking met Portakabin. We hadden heel specifieke eisen rond bijvoorbeeld de akoestische scheidingswanden, de verlichting en de plaatsing van de deuren. Daarom waren we sterk betrokken bij de lay-outplannen. De grootste pluspunten van Portakabin? Hun flexibiliteit én hun vermogen om een gebouw te ontwerpen dat in al onze behoeften voorziet. Ook mooi meegenomen: de snelle oplevering. In amper twee maanden tijd was alles in kannen en kruiken – van ontwerp tot plaatsing.”

De meeste leveranciers van modulaire gebouwen leveren ‘werfcontainers’. Terwijl de gebouwen van Portakabin van topkwaliteit zijn: ruim, comfortabel en met de juiste uitstraling – precies zoals wij het willen. We hebben er een aangename en hyperprofessionele werkomgeving bij. Goed voor de productiviteit van al onze medewerkers!

Etienne Van Tichelen, Operational Site Manager
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven