Klant

Lepage

Gebouwgebruik

Een grote vergaderzaal

Oplevering project

1 jaar

Projectfuncties

 • TN 124
 • Vergaderzaal voor 24 personen
 • Stap
 • Brandblusser
 • 2 Unico
 • 4 funderingsplaten van 60x40
 • Jaloezieën
 • Radiatoren
 1. Vraag

  Lepage, een bedrijf uit Charleroi dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen, installeren en onderhouden van apparatuur, deed een beroep op Portakabin voor een nieuwe vergaderruimte. Terugblik op een verandering van modulebouw die het dagelijks leven van de werknemers heeft veranderd.

  Met bijna 250 medewerkers verspreid over vier vestigingen in België had Lepage behoefte aan ruimte. Darec Romaniuk werkt sinds juni 2022 in de vestiging van Charleroi als Store and Facilities Manager. Eerder dat jaar had Lepage al een beroep gedaan op Portakabin voor de installatie van een vergaderruimtegebouw. Het ruimtegebrek in deze kleine module, die slechts plaats bood aan 14 personen, werd echter al snel duidelijk. Darec Romaniuk wendde zich daarom opnieuw tot zijn vertrouwde partner Portakabin om zijn werknemers het comfort te bieden dat ze verdienen. Hij kwam ons in juni bezoeken in onze vestiging in Braine-l'Alleud om de mogelijkheden te bestuderen. Alles volgde toen heel snel...

 2. Oplossing

  Ingevolge zijn vraag bood Portakabin een upgrade aan naar een grotere module, de Portakabin Titan, die plaats biedt tot 24 personen. "Het is alsof je van een Dacia naar een Mercedes gaat," zegt Romaniuk, "Het is niet zoveel groter, het gaat maar om 80 cm, maar 80 cm is enorm in de breedte. De nieuwe vergaderzaal is nu perfect voor dagelijkse vergaderingen, maar ook voor bezoeken van politieke delegaties. "De andere bedrijven waarmee we in het verleden hebben samengewerkt zijn in de industriële sector gebleven. De containers waren meer voor bouwplaatsen. Als u meer comfort wilt, is Portakabin veel beter.

  De ervaring van Portakabin op het gebied van kantoorinrichting heeft opnieuw de goedkeuring van de medewerkers van Lepage gekregen. Scherm, projector, meubilair, airconditioning... Het ontbreekt deze vergaderzaal aan niets! En toch waren de deadlines erg krap. Darec Romaniuk benadrukt dat de bestelling, levering en installatie in slechts ongeveer 10 dagen werden voltooid. "De module werd op 31 augustus geïnstalleerd en de eerste vergadering vond plaats op 1 september. Sindsdien zijn er elke dag vergaderingen. De mensen zijn echt blij, het is een grote verandering! Darec Romaniuk vermeldt ook een ander project met Portakabin in de relatief nabije toekomst... Wordt vervolgd!

We hebben al eerder met andere bedrijven samengewerkt, maar Portakabin heeft een sterke reputatie. Het is een serieus bedrijf, waarop kan worden vertrouwd.

Darec Romaniuk, Facility manager bij Lepage, in Charleroi.
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven