Uw Portakabingebouw levert optimale prestaties en voldoet aan uw behoeften op lange termijn met voortdurende ondersteuning, advies en onderhoudsdiensten. Uw gebouw kan, indien uw noden veranderen, geherconfigureerd, gerenoveerd of zelfs verplaatst worden.

Onze klantendienst omvat:

Renovatie

Verbeter of moderniseer uw gebouw op elk gewenst moment met minimale verstoring. Renovaties omvatten het herschilderen van de binnen- en buitenzijde, het creëren van nieuwe ruimtes, het opfrissen van bestaande ruimtes of simpelweg het vervangen van vloer- en plafondtegels. Er kunnen ook nieuwe elementen toegevoegd worden, zoals luifels of vinylbekleding.

Verhuizing

Gebouwen kunnen met minimale overlast van site naar site of over het land worden verplaatst. We organiseren het transport en de logistiek zodat de verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt.

Herconfiguratie

Uw gebouw kan eenvoudig uitgebreid of verkleind worden door modules toe te voegen of te verwijderen, zodat u volledige flexibiliteit heeft voor de toekomst.

 1. Herstellingen

  Als uw Portakabingebouw per ongeluk of door criminaliteit schade oploopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bel ons op het nummer 078 05 30 00 en we kunnen een hele reeks aan herstellingen uitvoeren, van de vervanging van kapotte ramen tot het herstellen van overstromingsschade.

 2. Onderhoud

  Gebouwen moeten af en toe onderhouden worden om een mooi uiterlijk en hoge prestaties te behouden. Onze teams kunnen op aanvraag alle werkzaamheden uitvoeren die u nodig heeft, van het schoonmaken tot het opruimen van de dakgoot.

 3. Vervangingsonderdelen

  Indien één van de onderdelen van uw gebouw hersteld of geüpgraded moet worden, kan Portakabin goedgekeurde onderdelen leveren en indien nodig installeren.

 4. Contacteer ons team

  Uw lokaal Portakabinvestiging helpt u graag aangaande uw gehuurd gebouw.

  Bel naar 078 05 30 00 om met onze klantendienst te spreken.

  Of e-mail naar: building@portakabin.be

  (Vermeld het serienummer of het bestelnummer van uw gebouw).

We zijn ook heel tevreden over de dienst na verkoop die Portakabin biedt, vanaf het plaatsen van onze bestelling tot en met de levering van de eenheden en zelfs daarna.

Rachel Andrew, Project Manager, ISG Construction
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen