Wanneer u bij Portakabin koopt, investeert u in een permanent, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Alle modulaire gebouwen van Portakabin die te koop zijn, worden geleverd met een uitzonderlijk niveau van klantgerichte expertise en service. Bovendien wordt uw bouwproject tot 50% sneller voltooid dan wanneer u kiest voor een traditioneel gebouw.

Waarom kopen bij Portakabin?

Portakabin levert al meer dan 50 jaar gebouwen met een stalen frame: van de verkoop van autonome modules tot volledige ziekenhuisfaciliteiten en van extra klaslokalen tot volledige scholen.

 1. Permanente gebouwen met 10 jaar bouwkundige garantie

  Deze gebouwen, die met precisie ontworpen zijn in een gecontroleerde fabrieksomgeving, bieden een structurele duurzaamheid en vallen ook onder het bouwkundige garantiepakket van 10 jaar.

  Certificaten en accreditaties
 2. Unieke belofte om op tijd en binnen het budget te leveren

  We beloven dat we uw gebouw op tijd en binnen het budget zullen leveren. Het zal voor u echter een geruststelling zijn dat we 99,7% van de projecten op tijd en binnen het budget opgeleverd hebben.

  Op tijd en binnen het budget
 3. One-stop-shop service

  Wanneer u een gebouw van Portakabin koopt, kunt u alles aan ons overlaten, van architecturaal ontwerp en bouwvergunningsaanvragen tot het leveren en installeren van uw compleet ingericht gebouw, van tapijten en meubilair tot toegangs- en alarmsystemen. Indien gewenst, werken we graag samen met uw architecten. 

   

  One-stop-shop
 4. Klantendienst

  U kunt er zeker van zijn dat onze service niet stopt nadat uw gebouw opgeleverd is. Onze klantendienst staat altijd klaar om u doorlopend te ondersteunen, advies te geven, zodat uw constructie, gedurende de hele levensduur ervan, optimaal blijft presteren.

  Klantendienst
 5. Uw gebouw is tot 50% sneller klaar

  Tot 50% sneller dan de traditionele bouw en geïnstalleerd met minimale verstoring van uw activiteit.

  Modulair versus traditioneel bouwen
 6. Flexibiliteit voor de toekomst

  Modulaire gebouwen zijn eenvoudig aan te passen aan uw veranderende eisen. Ze kunnen uitgebreid, verkleind, opnieuw geconfigureerd of zelfs verplaatst worden, met een minimale verstoring van uw activiteit.

  Voordelen van modulaire constructie

De gebouwen Ultima, Titan en Solus van Portakabin kregen als eerste tijdelijke units een Europese technische goedkeuring (European Technical Assessment of ETA). Dat betekent dat ze de CE-markering mogen dragen. De ETA-goedkeuring is een nieuwe harmonisatierichtlijn voor producten in Europa. Ze is erkend door de Europese Unie en verplicht van toepassing vanaf juli 2009.

Portakabin, operations department
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen