Laat zien dat u zich inzet voor uw medewerkers en hun personeel door hen trainingsruimtes en vergaderruimtes aan te bieden. De oplossingen van Portakabin bieden een kosteneffectief en praktisch alternatief voor de behoeften van uw personeel.

Volledig uitgerust

Deze volledig uitgeruste faciliteiten worden op uw locatie geleverd en volgens uw specificaties ingericht, klaar voor onmiddellijk gebruik.

We bieden een breed scala aan unieke afmetingen die passen bij de ruimte die u ter beschikking heeft. De gebouwen zijn comfortabel, uitnodigend en speciaal ingericht naar uw wensen.

Gebruiksklare ruimte

U weet dat u in veilige handen bent, want we hebben al voor talloze organisaties gewerkt, van particuliere ingenieursbureaus tot scholen en hogescholen.

"Het gebouw huisvest een tiental ingenieurs. Er is ook een vergaderzaal en een eetruimte die plaats biedt aan zowat vijftien mensen. Portakabin leverde ons gebouw stipt op tijd af. En dat ondanks de strakke deadline die we stelden."

Frédéric Dury

Casestudies

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze opleidingsruimtes.

Casestudies

Uw vergaderzaal of opleidingsruimte van Portakabin:

  • Aantrekkelijke, comfortabele en volledig uitgeruste ruimtes op uw site voor uw personeel
  • Een reeks interieuropties, waaronder airconditioning, meubilair en veiligheidsalarmen om het gebouw precies op uw wensen af te stemmen
  • Kan een verbinding maken naar de kantine, kantoren en sanitaire voorzieningen of deze integreren
  • Een kosteneffectieve manier om speciale faciliteiten te bieden voor grote aantallen mensen
  • Zo groot of zo klein als u maar wenst
  • Gemakkelijk te verplaatsen op uw site, of naar andere sites, indien nodig