Portakabin, de specialist in hoogwaardige modulaire bouw. 

Portakabin is Europa's toonaangevende fabrikant van modulaire kwaliteitsgebouwen.

Als pioniers in de modulaire bouwsector sinds 1961 bieden wij de beste werkomgevingen in Europa in alle activiteitsgebieden.

Portakabin is al meer dan 60 jaar specialist in modulaire gebouwen van hoge kwaliteit en is actief in 7 landen (VK, Ierland, België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland). Vandaag de dag heeft de Portakabin Groep meer dan 1750 mensen in dienst in Europa.

Bent u net zo gepassioneerd over service en product excellentie als wij zijn? Wij bieden u de kans om een lonende carrière uit te bouwen.

BELONINGEN VOOR JE TOEWIJDING EN VAARDIGHEDEN

In ruil voor uw toewijding, vaardigheden en expertise kunt u uitkijken naar een lonende carrière in een gerenommeerd bedrijf waar mensen op de eerste plaats komen.

Door onze teams te inspireren en te betrekken en door te zorgen voor het welzijn van onze collega's kunnen we ons succes behouden en verder uitbouwen. Dit betekent dat wij u relevante en hoogwaardige leer- en ontwikkelingsmogelijkheden zullen bieden, waardoor u nieuwe vaardigheden kunt verwerven en nieuwe perspectieven kunt openen.

Je geniet van een competitief loon en voorwaarden in een bedrijf dat echt geeft om zijn werknemers en hun welzijn, en dat je in elke fase van je carrière zal helpen om je volledige potentieel te bereiken.

Als u de carrièremogelijkheden bij Portakabin wilt bespreken, kunt u ons mailen op alice.monseu@portakabin.com

ONZE VACATURES

Zet de eerste stap naar een boeiende carrière bij Portakabin Belgium.  We zijn momenteel op zoek naar :

Voor ons hoofdkantoor in Eigenbrakel, zijn we op zoek naar :

  • 1 tekenaar (Autocad +Revit) - ontwerper (FR-NL)
  • 1 verkoper voor het Vlaamse landsgedeelte (NL+FR)

ONS AANBOD

Voor al deze functies bieden wij een vast contract binnen ervaren teams, met een aantrekkelijk salarispakket dat is aangepast aan uw vaardigheden en ervaring.

In ruil voor uw inzet, vaardigheden en deskundigheid kunt u uitkijken naar een lonende carrière bij een betrouwbaar bedrijf dat zijn mensen op de eerste plaats zet.

Wij motiveren en engageren onze teams en bekommeren ons om het welzijn van onze medewerkers om ons succes te behouden en te bestendigen. U zult profiteren van relevante en hoogwaardige opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die u nieuwe vaardigheden zullen bijbrengen en nieuwe horizonten zullen openen.

U krijgt een salaris en voordelenpakket, in een bedrijf dat echt geeft om zijn werknemers en hun welzijn door u in elke fase van uw carrière te ondersteunen om uw volledige potentieel te bereiken

ONZE VISIE OP TALENT- EN PRESTATIEMANAGEMENT

Onze benadering van talent- en prestatiemanagement ondersteunt persoonlijk en bedrijfssucces.

Het wordt consequent toegepast in heel Portakabin en is afgestemd op onze strategie. Als gevolg daarvan hebben we een cultuur van hoge prestaties en is Portakabin een geweldige plek om te werken.

Waarden

Als verantwoordelijke werkgever biedt Portakabin een werkomgeving gebaseerd op teamwork, integriteit, engagement en innovatie.

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?